Mmmm..... cookies...

Afdeling

Stadionalle
1484-0

Afdelingen ligger i et grønt område ved siden af et plejehjem nær Ry Kirke, med kort afstand til centrum. Dermed er der umiddelbar adgang til et stort og varieret butiksliv med bl.a. slagter, supermarked, apotek, boghandel og optiker. Bibliotek og biograf ligger desuden i nærheden, og der er kun kort afstand til skov og sø med lystbådehavn. Ry Station ligger lige om hjørnet, og herfra er der regelmæssige afgange til Skanderborg, Silkeborg og Aarhus.

Afdelingen er et såkaldt ’let kollektiv’ til ældre, lettere handicappede og bevægelseshæmmede, og boligerne er derfor indrettet herefter.

Boligerne er røde rækkehuse med en lille forhave og større grønne arealer bag husene. De er rummelige og kvadratmeterne udnyttet optimalt, så der både er en god stor stue og et dejligt køkken.

Der er A-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste til disse boliger.

Boliginfo

Adresser

Stadionalle 6A-6E,
8680 Ry

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px

Antal boliger

5

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Nej

Værelser

2

Størrelser

60 m2

Husleje

6300 kr.

Indskud

13700 kr

Ventetid

0 mdr.

Skriv dig op her!

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk